Heb je vragen over Paardenzacht of de ontmoetingen die ik verzorg? Waarschijnlijk staat je vraag in het lijstje. Zo niet, neem dan contact met me op. Ik help je graag verder!

Is ervaring met paarden of paardrijden een vereiste?
Zeker niet. De ontmoetingen van Paardenzacht zijn gericht op energie-uitwisseling tussen paard en mens. We gaan daarbij uit het natuurlijke gedrag van paarden, er komen geen 'trucjes' aan te pas. Ik let daarbij goed op je veiligheid.

  Hoe werkt een paardencoaching?
  Hier vertel ik wat je mag verwachten van een ontmoeting met de paarden.

  Hoe kan ik een sessie het beste voorbereiden?
  Je mag erop vertrouwen dat de paarden precies aanvoelen wat jij op dat moment nodig hebt. Als je een specifiek vraagstuk in wilt brengen dan kan dat, maar je kan ook intuïtief bij Paardenzacht terecht komen. Het gaat je sowieso iets waardevols brengen. Ik moedig je aan om uitgerust aan te komen en ook na de sessie ruimte te nemen om tot jezelf te komen.

  Wat is de investering?
  De investering voor een sessie met de paarden is €195.

  Hoe kan ik me het beste kleden?
  De ontmoetingen met de paarden zijn altijd in de buitenlucht en dus aan weersomstandigheden onderhevig. Draag in ieder geval stevige, dichte schoenen en kleding die met de paarden in aanraking mag komen.

  Is paardencoaching geschikt voor iedereen?
  Als je ervoor open staat, dan kan een ontmoeting met de paarden veel voor je betekenen. Het is wel belangrijk dat je geestelijke gezondheid stabiel is, omdat een sessie je persoonlijke ontwikkeling in beweging zet. Twijfel je hieraan, overleg dan met je therapeut / zorgverlener, of neem contact op met mij indien je niet in behandeling bent.

  Hoe ervaren de paarden een ontmoeting met mensen?
  Ondanks dat het energetisch afstemmen in de kudde natuurlijk gedrag is, is een paardencoaching sessie voor hen wel degelijk werk. Bij Paardenzacht staat het welzijn van de paarden voorop. De paarden wordt voorafgaand en nadien verzorgd en energetisch gereinigd zodat ze de energieën van de ontmoetingen niet met zich mee gaan dragen en er weer harmonie is.

  Ik ben bang voor paarden. Kan ik toch bij Paardenzacht terecht?
  Paarden zijn imposant, groot(s) en niet zelden imponerend. Hun aanwezigheid kan een overweldigend gevoel oproepen. Juist dat zet jou in beweging. Mocht je een vervelende ervaring hebben gehad met een paard, dan bespreek ik graag met je of een sessie met Paardenzacht het juiste is voor je.

  Kan ik een coaching cadeau geven aan iemand?
  Als je voelt dat het iemand goed zal doen, is een ontmoeting met Paardenzacht een prachtig geschenk. Mocht het niet het juiste cadeau, of juiste moment zijn voor degene aan wie je het schenkt, dan is dit cadeau omkeerbaar (en krijg je je geld terug).

  Ik heb zelf paard(en). Kan een coaching met mijn eigen paarden plaatsvinden?
  In overleg is een coaching bij jouw eigen paarden mogelijk.

  Verzorgt Paardenzacht ook coachings met kinderen?
  Paardenzacht heeft geen specialisme in het coachen van kinderen, wel ondersteunt Paardenzacht ouders in hun vraagstukken en uitdagingen met hun kinderen vanuit een systemisch perspectief.

  Ik wil graag een duo-sessie doen met mijn kind of partner. Kan dat?
  Jullie zijn ook samen welkom voor een ontmoeting met de paarden om te onderzoeken welke dynamiek en patronen aan het licht mogen komen. Paardenzacht werkt met de paarden 'in vrijheid', zij bepalen hoe de sessie eruit gaat zien en ik ben daar als gids volgend in. Paarden resoneren op energie en zullen liefdevol en duidelijk aangeven welke persoon met welk vraagstuk die dag het meest aan de orde is. Weet dat een ontmoeting altijd iets te weeg brengt op persoonlijk vlak, maar ook dat dit in al je relaties van betekenis is.

  Gaan de ontmoetingen met paarden door bij slecht weer?
  Slecht weer is bewerkelijk, zeker voor de paarden waar ik mee werk. Zij leven in een zo natuurlijk mogelijke omgeving met alle elementen. In geval van verwacht onweer of aanhoudende regen zullen we in overleg een nieuw moment prikken voor een ontmoeting.

  Paardenzacht spiegelen met paarden