Transformatie. Hemels & Hels

Transformatie. Hemels & Hels. Het werd gemakkelijker toen iemand zei: “Weet dat je het zelf kan, maar dat je het niet alleen hoeft te doen.”
Paardenzacht de kudde 4

Transformatie. Hemels & Hels.

Onbewust passen mensen zich constant aan. We leven ons leven niet altijd zoals we het diep van binnen zouden willen.

Het was ooit nodig misschien, maar ‘later als je groot bent’ is dat eigenlijk niet meer nodig. Dan mag je gaan leven in plaats van overleven. Dan hoef je geen delen van jezelf meer achter te houden, of sociaal wenselijk voor de dag te komen. Dan hoef je niet meer te doen wat je ouders of de maatschappij van je verwachtten, of tegen je natuur in ja te zeggen tegen dingen die als nee voelen.

Ik ken het gevoel maar al te goed. Het zeurt en prikkelt. Het houdt wakker en maakt moe. Het geeft angst en energie tegelijk. En op een dag sprong ik - onvermijdelijk. Maar eerst teen voor teen in het water.

Van trendwatcher met een marketingbureau op de Amsterdamse gracht, naar paardencoach met drie paarden, buiten in weer en wind. Gelukkig. Vrij. Authentiek.

De weg van transformatie is hemels en hels. In het midden van de transformatie-tunnel is je oude ik aan het loslaten en lijkt je nieuwe ik nog heel ver weg. Dan ben je even 'niets'. Ik vond dat verschrikkelijk. Doodeng. Naakt. Eenzaam.

Tot iemand zei: “Weet dat je het zelf kan, maar dat je het niet alleen hoeft te doen.”
Herinner jij je nog wie je werkelijk bent en leef je vanuit je hart?

Weet dat er iets moois op je wacht en dat ik er voor je ben als het antwoord 'nee' is. Dan doen we het samen.

Oscar Wilde: Be yourself, everyone else is already taken
Paardenzacht spiegelen met paarden

Ontmoeting met de paarden

Paardenzacht verzorgt helende ontmoetingen tussen mens en paard in de vorm van persoonlijke coachings, familieopstellingen, ceremonies en workshops voor het bedrijfsleven. Als je aandacht wordt getrokken door paarden of paardencoaching, mag je er op vertrouwen dat dit jou op dit moment in je leven iets kan brengen. Volg je gevoel en wees welkom. Klik hier voor de agenda of neem contact met mij op.