Paarden van Paardenzacht

Paardenzacht verzorgt ontmoetingen tussen mens en paard door het hele land. Op deze pagina krijg je een indruk van de paarden.

Bergen

In Bergen verzorgt Paardenzacht coachings met een duo van twee Tinkers: merrie Shakira en haar zoon, Indy. Tinkers zijn van oorsprong Ierse zigeunerpaarden die werden gebruikt om woonwagens te trekken. Ze zijn lief, duidelijk, rustig, ondeugend en betrouwbaar.

Paardenzacht paarden 1
Paardenzacht paarden 2
Paarden zijn spiegels van de ziel. Ze zijn liefdevol confronterend en zonder oordeel. Hun zachte paardenkracht is helend

Gouderak

Samen met Daphne ben ik spaceholder van ceremonies met paarden op haar werklocatie Boerderij Rusthove. De kudde bestaande uit de Spaanse merrie Guida en twee IJslanders. Zij bewaken 'het veld' en zorgen voor open harten.

Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 9 copy

Weesp

Op Zorgboerderij Hoogerlust werkt Paardenzacht met een kudde van drie merries. De Friese, wijze dames Marchje en Wincke en de eigenwijze Tinker Charme. Friese paarden staan bekend om hun sierlijke uiterlijk en intelligente, trouwe karakter. Tinkers vooral om hun vriendelijkheid.

Paardenzacht paarden 6
Paardenzacht paarden 4

Ontmoeting met de paarden

Paardenzacht verzorgt helende ontmoetingen tussen mens en paard in de vorm van persoonlijke coachings, ceremonies, retreats en workshops voor het bedrijfsleven en coaches en therapeuten. Als je aandacht wordt getrokken door paarden of paardencoaching, mag je er op vertrouwen dat dit jou op dit moment in je leven iets kan brengen. Volg je gevoel en wees welkom. Klik hier voor de agenda of neem contact met mij op.

Paardenzacht paarden 3
Paardenzacht paarden 5
Paardenzacht paarden 4 1
Paardenzacht 7