Impressie van een ceremonie

Een ceremonie met paarden. Wat mag je je daarbij voorstellen? Paardenzacht verzorgt is samenwerking met Metgezel sjamanistische ceremonies met paarden rondom seizoenen, rites de passages of systemisch werk (zoals de vrouwenlijn). Paarden zijn geweldige spaceholders: ze zijn altijd aanwezig in het wetende veld, openen je hart, gronden en verbinden. Deze foto's van de Herfstceremonie in het Paardenveld geven een impressie van onze ceremonies.
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 2 copy

Kijkje bij een ceremonie

Paardenzacht organiseerde in samenwerking met Metgezel een Herfstceremonie waarin het thema oogsten en loslaten centraal stond. We creëerden een krachtplek waar innerlijke wijsheid tot uiting mocht komen. In deze ceremoniële reis naar binnen werkten we met het helende plantmedicijn cacao van WildChildCacao, soundhealing, sharing en liepen we als 'kudde' van mensen de weg van het wiel met de windrichtingen. Yalou van der Heijden maakte een prachtig inkijkje. Meer informatie over ceremonies lees je hier.

Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 9 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 2 copy 2
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 46 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 41 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 20 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 24 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 44 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 32 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 36 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 40 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 43 copy
Herfstceremonie Yalouvanderheijden wearetheearth nl 1 copy
27
augustus

Being with Horses

Vanuit pure liefde en zonder oordeel verwelkomen de deze middag paarden jouw hele zijn, zowel de donkere als de lichte kanten. We ontmoeten we elkaar in een authentieke yurt. Een fijne setting om te verbinden, te mediteren en te delen. Ook zal er tijd zijn om ervaringen te laten landen en eventueel op te schrijven. Vanuit de yurt maken we gezamenlijk onze weg richting de paarden om kennis te maken met de kudde en het wetende veld. Ontmoet jezelf door de ogen van het paard. Paardencoaches Tessa & Lisanne duiden en reflecteren de taal en energie van de paarden. Ze ondersteunen jou in het helende veld met de paarden. Being with Horses wordt verzorgd in cocreatie met One Day Retreats.

Locatie: Den Ilp Datum: 27-08-2022 Tijd: 13:30 uur Investering: €79