Paardenzacht heeft de hartewens om binnenkort meerdaagse sjamanistische retreats met paarden te verzorgen voor wie een deep dive wil maken. De bewustzijnverruimende, oordeelloze, liefdevolle energie van paarden zorgt voor een springplank voor je persoonlijke groei. Zij zijn altijd aanwezig in het wetende veld en tijdens de retreats staat hun wijsheid leidend.

Carl Jung: wie naar buiten kijkt, droomt; wie naar binnen kijkt, wordt wakker
Paardenzacht retreats 1

Retreat met Paarden

De mooie ervaringen die de ceremonies brengen, inspireren om een retreat te ontwikkelen waarin de kracht van paardenwijsheid, sjamanisme en eigen levenslessen samenkomen. In samenwerking met ervaren spaceholders wil ik dit gaan ontwikkelen en spaceholden. De retreat zal plaatsvinden op een natuurrijke plek in Nederland en zal twee tot drie dagen bestrijken. Aards, diep en levensveranderend. Paarden, kamperen, kampvuur, soulfood, opstellingen, heling, sharing, muziek, plantmedicijn waaronder cacao, massage, soundhealing, sjamanistische rituelen, zwemmen in natuurwater. Het is een retreat zoals ik hem zelf had willen meemaken toen vijf jaar geleden mijn eigen reis zich aandiende.

De ervaring is bedoeld voor wie iets wil doorbreken, zichzelf in de spiegel durft aan te kijken en oprechte verbinding wil maken met zichzelf en anderen. Dat klinkt eng, en dat is het ook! De zachte paardenkracht gaat je helpen om dit aan te gaan.

"Ik wilde mezelf terugbrengen naar mijn kern. Zo bijzonder om te zien/voelen/ervaren wat de paarden je op dat moment vertellen! Tessa is erg professioneel, zacht, helder, rustig maar ook kritisch en bewaakt jouw veiligheid. Het is verre van zweverig en juist heel helder."
Nynke Westerveen
Review van een coachingsessie
Paardenzacht retreat 2

Op de hoogte blijven?

Voel jij een innerlijke ja? Laat me je dan op de hoogte houden. Stuur me hiervoor een kort berichtje via de contactpagina.

27
augustus

Being with Horses

Vanuit pure liefde en zonder oordeel verwelkomen de deze middag paarden jouw hele zijn, zowel de donkere als de lichte kanten. We ontmoeten we elkaar in een authentieke yurt. Een fijne setting om te verbinden, te mediteren en te delen. Ook zal er tijd zijn om ervaringen te laten landen en eventueel op te schrijven. Vanuit de yurt maken we gezamenlijk onze weg richting de paarden om kennis te maken met de kudde en het wetende veld. Ontmoet jezelf door de ogen van het paard. Paardencoaches Tessa & Lisanne duiden en reflecteren de taal en energie van de paarden. Ze ondersteunen jou in het helende veld met de paarden. Being with Horses wordt verzorgd in cocreatie met One Day Retreats.

Locatie: Den Ilp Datum: 27-08-2022 Tijd: 13:30 uur Investering: €79
Paardenzacht retreat 3