Paardenzacht verzorgt eendaagse en meerdaagse sjamanistische retreats voor wie een deep dive wil maken. Een sessie met de paarden is altijd onderdeel van een divers programma; hun bewustzijnverruimende, oordeelloze en liefdevolle energie zorgt voor een springplank voor je persoonlijke groei. Zij zijn altijd aanwezig in het wetende veld en tijdens de retreats is hun wijsheid leidend.

Carl Jung: wie naar buiten kijkt, droomt; wie naar binnen kijkt, wordt wakker
Paardenzacht retreats 1

Retreat met Paarden

In een retreat komen de kracht van paardenwijsheid, sjamanisme en eigen levenslessen samen. De retreat vinden plaats op een natuurrijke plek in Nederland en zijn altijd in samenwerking met ervaren collega's. Nuchter, diep, warm en levensveranderend. De ervaring is bedoeld voor wie iets wil doorbreken, zichzelf in de spiegel durft aan te kijken en oprechte verbinding wil maken met zichzelf en anderen. Dat klinkt eng, en dat is het ook! De zachte paardenkracht gaat je helpen om dit aan te gaan.

"Ik wilde mezelf terugbrengen naar mijn kern. Zo bijzonder om te zien/voelen/ervaren wat de paarden je op dat moment vertellen! Tessa is erg professioneel, zacht, helder, rustig maar ook kritisch en bewaakt jouw veiligheid. Het is verre van zweverig en juist heel helder."
Nynke Westerveen
Review van een coachingsessie
Paardenzacht retreat 2

Op de hoogte blijven?

Voel jij een innerlijke ja? Laat me je dan op de hoogte houden. Stuur me hiervoor een kort berichtje via de contactpagina.

30
september

Krachtceremonie voor vrouwen

Sisterhood, Paarden, Kundalini. Deze krachtceremonie is een transformatieve dag in een tipi omringd door natuur en pony's. Voor moedige vrouwen die een laagje dieper willen gaan en nieuwsgierig zijn naar hun eigen kracht en klaar zijn om iets nieuws open te breken. We dompelen ons in een knusse setting onder in meditatie, vision quest, verbindingsoefeningen, vrouwenlijn opstelling met paarden, Kundalini bodywork en sharing. Ben jij klaar voor een 'deep dive' in Den Ilp? Deze intieme dag van 10-:00 tot 16:30 uur belooft persoonlijke aandacht, transformatie en sisterhood.

Locatie: Den Ilp Datum: 30-09-2023 Tijd: 10:00 uur Investering: €177
Paardenzacht retreat 3