Paardenzacht verzorgt van 15-18 juni 2023 een meerdaagse sjamanistische retreat voor wie een deep dive wil maken. De bewustzijnverruimende, oordeelloze, liefdevolle energie van paarden, plantmedicijn en diepe verbinding in een veilige groep geven bodem voor een springplank voor je persoonlijke groei.

Carl Jung: wie naar buiten kijkt, droomt; wie naar binnen kijkt, wordt wakker
Paardenzacht retreats 1

Retreat 16-18 juni

De mooie ervaringen die de ceremonies brengen, inspireerden om samen met collega-spaceholders een retreat te ontwikkelen waarin de kracht van paardenwijsheid, sjamanisme en eigen levenslessen samenkomen. De retreat vindt op een natuurrijke, spirituele plek in Drenthe waar we een diepe verbinding kunnen maken met de natuur en elkaar. Aards én spiritueel. Kamperen, plantmedicijn, kampvuur, soulfood, ontmoetingen met paarden, familie opstellingen, heling, schaduwwerk, sharing, muziek, massage, soundhealing, ademwerk, sjamanistische rituelen, zwemmen in natuurwater.


Het is een retreat zoals ik hem zelf had willen meemaken toen vijf jaar geleden mijn eigen reis zich aandiende :-)

De ervaring is bedoeld voor wie iets wil doorbreken, zichzelf in de spiegel durft aan te kijken en oprechte verbinding wil maken met zichzelf en anderen. Dat klinkt eng, en dat is het ook! De zachte paardenkracht, liefde en plantmedicijn gaat je helpen om je dit op een zachte manier eigen te maken.

"Ik wilde mezelf terugbrengen naar mijn kern. Zo bijzonder om te zien/voelen/ervaren wat de paarden je op dat moment vertellen! Tessa is erg professioneel, zacht, helder, rustig maar ook kritisch en bewaakt jouw veiligheid. Het is verre van zweverig en juist heel helder."
Nynke Westerveen
Review van een coachingsessie
Paardenzacht retreat 2

Op de hoogte blijven?

Voel jij een innerlijke ja? Laat me je dan vrijblijvend op de hoogte houden door te klikken op 'Aanmelden' in het blok hieronder.

15
juni

Retreat

Sjamanistische retreat van 15-18 juni 2023 voor wie een deep dive wil maken. De bewustzijnverruimende, oordeelloze, liefdevolle energie van paarden, natuur, plantmedicijn, familie opstellingen, ademwerk en de diepe verbinding in een veilige groep geven jou bodem voor een springplank voor je persoonlijke groei. De retreat vindt op een natuurrijke plek in Drenthe. Aards én spiritueel. Klik op 'Aanmelden' om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden van het programma.

Locatie: Drenthe Datum: 15-06-2023 Tijd: 10:30 uur Investering: indicatie €675
Paardenzacht retreat 3