Paardenzacht organiseert op verzoek paardencoaching voor teams maat voor het bedrijfsleven. Paarden helpen mensen met hun wijsheid, liefdevolle spiegel en bekrachtigende energie. Een teamworkshop met paarden brengt balans, duidelijkheid, inspiratie, veiligheid en creativiteit.

Paardenzacht workshops

Patronen doorbreken voor teams

Een goede balans van hoofd, gevoel en hart, doelgerichtheid en respect voor elkaars gevoel en talent. Een droom van elk team die verstoord kan worden door ongewenste patronen onderling die zich lastig laten ontleden. In een workshop met paarden worden deze patronen en onderliggende oorzaken liefdevol bloot gelegd en doorbroken, zodat de teamenergie weer kan stromen. We werken door middel van een systemische aanpak (zoals met familie opstellingen) met de oordeelloosheid en wijsheid van de paarden. Als het veld laat zien dat het nodig is, worden ook ontmoetingen tussen individuen en de paarden ingezet voor het belang van de groep. Meer over paardencoaching lees je hier.

Patronen doorbreken voor individuen

Je cliënt volop laten voelen wat er in hem of haar wakker mag worden. Paarden weten dankzij hun enorme hartfrequentie vrijwel direct de kern bloot te leggen. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om patronen te zien, blokkades te doorbreken en de hoofd-, hart- en buikenergie in balans te brengen. Een workshop of sessie op maat beslaat twee uur tot een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. Ook voor individuele sessies kun je meer lezen op de pagina over paardencoaching.

Jouw plek in je familiesysteem, bepaalt hoe je je verhoudt in al je andere relaties. Paarden houden een spiegel voor van dit systeem en steunen je in het innemen van de juiste plek voor jou
Paardenzacht workshops 3
"Het is zo fijn om je helemaal vertrouwd te voelen bij iemand die je net 1 minuut geleden ontmoet hebt. Door de gouden combinatie van de zachtheid, liefde en humor, kon ik bij Tessa rustig alles laten gebeuren wat mocht gebeuren. Echt een fijne ervaring!"
Jorden de Rijk

Altijd op maat

Paardenzacht ontwikkelt afhankelijk van de doelstellingen workshops en sessies op maat. Ik sta met twee benen op de grond: de ene in de wereld van de paarden met Paardenzacht en de ander in het bedrijfsleven met Purpose Lab. Hierdoor begrijp ik de dynamiek en kan ik op een natuurlijk en doeltreffende manier een brug slaan.

Wil je afstemmen of een workshop met paarden past bij jouw doelstelling of cliënt? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Paadenzacht workshops 5
Doorlopend

Paardencoaching workshop voor teams

Een team waarin iedereen vanuit z'n eigen kracht bijdraagt, met balans in persoonlijke en zakelijke belangen en waar de energie volop stroomt. Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen zijn én kunnen ze niets. Zo werkt het ook in teams. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om blokkades te doorbreken en terug te gaan naar onze oerbehoefte om te verbinden. Een paardencoaching workshop voor team beslaat een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: Weesp of Amstelveen Datum: Doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg