Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen kunnen ze niet overleven. Net als jouw kudde van oorspring: je gezin van herkomst. Als sensitieve kuddedieren zijn ze meesters in het voelen van energie. Ze voelen instinctief blokkades en vastzittende patronen aan. In een familieopstelling met paarden en menselijke representanten word je gespiegeld en geheeld.

Ontmoetingen met paarden

Paardenzacht verzorgt sessies in de vorm van paardencoaching en familieopstellingen met paarden. In beide sessies ervaar je een bewustzijnsverruimende en helende ontmoeting waarbij ik als begeleider en gids tussen mens en paard sta. Bij de paarden kom je weer in contact met je innerlijke wijsheid, de antwoorden zitten in jezelf. We werken met de natuurlijke instincten van paarden: authentiek en eerlijk. Ze spiegelen en voelen precies aan wat er op dit moment in je bewustzijn mag komen. Net als mensen zijn het kuddedieren, alleen zijn zij het niet verleerd om te vertrouwen op de kracht en veiligheid van de groep. Je ervaart dat ze constant onderling op elkaar afstemmen door lichaamstaal en energie-uitwisseling. Op het moment dat jij in de kudde stapt met een vraagstuk, beschouwen ze jou lid van hun kudde en zullen ze er alles aan doen jou sterker te maken met hun zachte paardenkracht. Wil je meer lezen over paardencoaching, kijk dan hier.

Paardencoaching utrecht
Jouw plek in je familiesysteem, bepaalt hoe je je verhoudt in al je andere relaties. Paarden houden een spiegel voor van dit systeem en steunen je in het innemen van de juiste plek voor jou

Systemisch werk met de kracht van de kudde

Een familieopstelling met paarden wordt ervaren als bijzonder en diepgaand. Hun zachte paardenkracht zorgt voor een veilige en liefdevolle bedding waarin je kan ontspannen. Het systemische veld is daarbij vele malen sterker door hun zowel grondende als sensitieve krachten. In een sessie nemen ze jou mee terug naar jouw eerste 'kudde'; je gezin van herkomst. Paarden zijn meesters in het duiden van energie en dus ook van wat daar speelde en waarom jouw karakter zich zo heeft gevormd. De rol die je in je gezin van herkomst hebt aangenomen om 'plek' te krijgen, neem je mee naar elke relatie in het leven zoals je eigen relatie, gezin, vriendengroep en werk. Een familieopstelling met paarden en menselijke representanten helpt je om achter je te laten wat je niet meer dient en om een nieuw perspectief te gaan ontvouwen. Een leven in vrijheid vanuit wie je werkelijk bent. In een sessie representeren de paarden net als de representanten, vaak ook personen en/of delen van jezelf. Dynamieken en blokkades worden snel zichtbaar en met hun lijflijke energie passen ze heling en interventies toe die jou helpen om patronen te doorbreken.

"Ik had niet verwacht dat een opstelling met paarden zoveel zou kunnen blootleggen. Ontzettend bijzonder om te zien dat de paarden jou op hun eigen manier een spiegel voorhouden. Er valt niks te verbergen of achter te houden - ze voelen alles feilloos aan. Een zachte, aardse maar diepe confrontatie."
Eva Dusch
Paardencoaching het gooi

Wat doet een ontmoeting met je?

Uit eigen ervaring weet ik dat elke ontmoeting iets anders brengt. De paarden voelen haarfijn aan wat jij op dat moment nodig hebt. Wat elke ervaring gemeen heeft, is dat je rust en kalmte ervaart en verhelderende en soms confronterende inzichten opdoet, waar je voor de rest van je leven iets aan hebt. Je bent weer in contact met je innerlijke wijsheid en kan je eigen richting en plek in het leven kiezen. Je krijgt precies wat jou op dat moment in beweging zet voor een vrijer leven. Het is mogelijk om je eigen representant(en) mee te nemen, het hoeft niet. In de Agenda vind je data waarop je een sessie kunt reserveren.

Heb je een vraag over een familieopstelling met paarden? Kijk dan bij Veelgestelde Vragen, lees meer over mijn kudde of neem contact met mij op.

Doorlopend

Sessie met paarden

Loop je vast in patronen, verlang je naar iets en lukt het steeds niet of heb je behoefte aan een liefdevolle spiegel? Paarden geven inzicht in wat je onbewust uitstraalt én laten je ervaren wie je werkelijk bent. Als sensitieve kuddedieren voelen ze jouw energie beter aan dan jijzelf. Een sessie met de paarden brengt je inzicht, rust, heling én energie om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten. Door middel van een familieopstelling kunnen we in de sessie ook systemisch onderzoeken waar jouw blokkade zit om je leven vol te leven. Zo krijg je niet alleen inzicht in jouw patronen in relatie tot anderen, ook kun je ongewenste patronen doorbreken en oude pijn een plek geven. Een coaching of opstelling helpt je om de regie over je eigen leven te pakken! Ik ontmoet je graag bij de kudde van drie bijzondere paarden. Kies je voor een familieopstelling, dan zijn er ook een of meerdere menselijke representanten aanwezig. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Reserveren kan via [email protected] of 06-29015599.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
Investering: €195
Paardenzacht spiegelen met paarden