Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen overleven ze niet. Zij kennen daardoor de dynamiek van relaties tot in de diepte, ze kunnen immers confrontaties niet uit de weg gaan omdat ze zonder harmonie met elkaar verloren zijn. Paarden weten daarom op een liefdevolle en bijzondere manier energie van twee mensen te spiegelen en patronen aan het licht te brengen.

duo

Duo-opstellingen met paarden

Kom je met z'n tweeën bij de paarden, dan ben je samen welkom met alles. Of je nou komt met een geliefde, broer/zus, ouder, vriend(in) of collega. Een opstelling is een bijzondere manier om je relatie te vieren, verdiepen of te verbeteren. In een duo-opstelling kunnen we kijken naar jullie dynamiek, eventuele vastlopende patronen, of een gezamenlijk verlangen dat jullie hebben. De paarden spiegelen niet alleen de energie van jullie dynamiek en individuele stukken daarachter, hun wijsheid biedt ook mogelijkheid om te onderzoeken wat er bij elk van jullie nog in de weg staat om binnen de relatie nog meer verbinding te ervaren. Duo-sessies duren ongeveer 2 á 2,5 uur en de paarden geven richting aan de structuur. Het kan zijn dat jullie parallel aan elkaar spiegels van de paarden krijgen, het kan ook dat de focus eerst op de een en daarna op de ander ligt. Daarbij is het mogelijk om voor elkaar te fungeren als representant zoals dat in een systemische opstelling gebeurt.

Familieopstelling stellen
Het gedrag van de ander brengt je vaak onbewust in patronen die je hebt aangeleerd in je gezin van herkomst. Dit samen onderzoeken en doorvoelen zorgt voor groei, heling en een diepe verbinding

Meer authenticiteit en verbinding

In de relatie met een ander speelt altijd de vraag of je ook nog 'bij jezelf kunt blijven' of dat je 'jezelf verliest'. Of je ook nog handelt vanuit wat jij nodig hebt, je grenzen aangeeft, je eigen dromen naleeft. Blijf je in verbinding als het schuurt, of trek je je terug? Binnen relaties, in het bijzonder in romantische relaties, herhalen patronen zich die je hebt opgedaan in je gezin van herkomst. Vaak geheel onbewust herinnert het gedrag van jouw partner zich aan wat je kent en raak je getriggert. Je reageert dan vanuit een oude pijn, vanuit een kindstuk, dit gaat sneller dan dat je zelf kunt beheersen. Jullie komen dan samen in een dynamiek die meer lijkt of twee boze of bange kinderen, dan de twee (emotioneel) volwassenen die jullie nu zijn. Precies dit aangaan (in plaats van vermijden) is de stap naar meer verbinding en tegelijkertijd een van de moeilijkste dingen in een relatie. Een duo-opstelling heeft dan ook vaak de dynamiek van een familieopstelling waar je hier meer over leest. Deze ervaring bij de paarden is diepgaand; hun zachte paardenkracht zorgt voor een veilige en liefdevolle bedding waarin je uit je hoofd gaat, naar binnen kunt keren en antwoorden in jezelf vindt.

"Onze relatie werd prachtig gespiegeld door de paarden en Tessa begeleidde ons hier liefdevol en professioneel doorheen. Haar wijsheid en de paarden hebben onze kind-stukken naar voren gehaald - die verwelkomen en doorvoelen bracht meteen verlichting. Tessa is in de wieg gelegd voor dit werk, ze observeert helder wat gezien en gevoeld mag worden en zorgt dat je je veilig voelt. Wij zijn gefascineerd door de magie van het opstellen met paarden en raden het iedereen aan."
Jacco & Marije
Paardenzacht lenteshoot yalou nl 90

Wat doet een sessie voor jullie?

Uit eigen ervaring weet ik dat elke ontmoeting met de paarden iets anders brengt. De paarden voelen haarfijn aan wat jij op dat moment nodig hebt. Wat elke ervaring gemeen heeft, is dat je rust en kalmte ervaart en verhelderende en soms confronterende inzichten opdoet, waar je voor de rest van je leven iets aan hebt. Je bent weer in contact met je innerlijke wijsheid en kan je eigen richting en plek in het leven kiezen. Je krijgt precies wat jou op dat moment in beweging zet voor een vrijer leven. In de Agenda vind je data waarop je een duo-sessie kunt reserveren.

Heb je een vraag over een opstelling met paarden? Kijk dan bij Veelgestelde Vragen, lees meer over mijn kudde of neem contact met mij op.

Doorlopend

Duo-sessie met paarden

Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen kunnen ze niet overleven. Zij kennen daardoor de dynamiek van relaties tot in de diepte, ze kunnen immers confrontaties niet uit de weg gaan omdat ze zonder harmonie met elkaar verloren zijn. Paarden weten daarom op een liefdevolle en bijzondere manier energie van duo's te spiegelen en patronen aan het licht te brengen. Een duo-opstelling helpt je om samen meer verbinding en authenticiteit te creëren. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een sessie duurt 2 tot 2,5 uur. Reserveren kan via [email protected] of 06-29015599.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
Investering: €295
Opstelling voor stellen