Ben jij klaar voor transformatie in je leven? Een opstelling of coaching met mijn paarden omzetten tot een katalysator voor jouw zelfontwikkeling? 'Beyond the Horses' is een mini-traject van drie workshops (waarvan een met paarden) dat handen en voeten geeft aan het integreren van jouw paardensessie in je dagelijks leven. Individueel of samen in een 'kudde' met gelijkgestemde mensen, neem je stap voor stap jouw authentieke plek in het leven in.

'Beyond the Horses' voor jou?

Jouw ontmoeting met de paarden heeft iets losgemaakt. Je vuurtje brandt. Je weet weer wie je werkelijk bent. Je wilt meer verbinding voelen met de mensen om je heen en je authentieke plek in de wereld innemen. Je weet diep van binnen dat de paardensessie jou de kracht heeft gegeven om iets te transformeren. Of het nou gaat om verandering in je werk, een relatie of vriendschap, een droom die je wilt realiseren of een situatie die je uitnodigt om in een nieuwe richting te lopen. Het mini-traject 'Beyond the Horses' is bedoeld voor mensen zoals jij. Mensen die voelen dat nu het moment is om écht voor zichzelf te gaan staan. Die zichzelf daarvoor ook in de spiegel durven aan te kijken. Persoonlijk, eerlijk en liefdevol begeleid door Tessa. 'Beyond the Horses' kun je zowel individueel als in een groep ervaren. In de groep ervaar je het samen met (maximaal) vijf gelijkgestemden, ook in de twee sessies zonder de paarden werken we zo met de kracht van een kudde.

'Beyond the Horses' maakt van jouw paardensessie een katalysator voor transformatie. Je vuurtje brandt, je herinnert je wie je bent en wat je wilt. Je bereid bent om in de spiegel te kijken naar wat je nog tegenhoudt

Neem jouw authentieke plek in

Brandt jouw vuurtje en ben je klaar voor transformatie? 'Beyond the Horses' neemt je in drie sessies onder persoonlijke begeleiding van Tessa mee op een reis naar binnen, waardoor je naar buiten gaat stralen. We werken elke sessie met drie elementen die voor transformatie zorgen: sjamanistische ritueel, sharing en manifestatie. Diepgaand, speels, verbindend en magisch!

We ontmoeten elkaar voor twee workshops in een knusse setting in Weesp en voor een voorouderlijnopstelling buiten bij de paarden.

  'Beyond the Horses' is een traject om jouw verlangens te omarmen, blinde vlekken te onderzoeken en patronen te doorbreken. Een plek om je innerlijk kind aan de hand kan nemen op avontuur. Alles wat je onderweg in jezelf tegenkomt is welkom in deze veilige tijdelijke 'kudde'. Een bijzonder cadeau aan jezelf en jouw zelfontwikkeling

  Beyond the horses paardenzacht1
  "Hoewel ik al best wat “persoonlijke ontwikkeling” achter de rug heb, heeft 'Beyond the Horses' mij dieper inzicht gegeven in de patronen die mij in de weg staan om het leven te leven dat ik verlang, en heb ik echt weer nieuwe kanten en delen van mezelf ontdekt. Best spannend, om ook naar mijn ‘schaduwen’ te kijken, maar de positieve en nuchtere benadering van Tessa, met lichtheid en ook humor, biedt een veilige bedding, waarin alles er mag zijn. De voorbereidende opdrachten en het contact tussendoor maakten dat ik me gesteund voelde in mijn proces."
  Miriam

  Mini-traject 'Beyond the Horses'

  Je kunt 'Beyond the Horses' individueel ervaren (data in overleg), of in een groep die in september van start gaat.

  Voel jij de call?

   1. Workshop 'Verlangens & Hindernissen'
   Groep | Zondagochtend 8 september, 10-13u

   In deze sessie leren we elkaar en onszelf kennen op een manier die voorbij gaat aan werk/hobbies/leeftijd/woonsituatie/etc. Je gaat jezelf op een andere manier laten zien.

   Een visualisatie-oefening met het onderbewustzijn brengt je in contact met jouw diepste dromen en verlangens. Het delen hiervan is een eerste stap in manifestatie.

   In een ritueel dat we in tweetallen doen, onderzoek je enerzijds welke overtuigingen en oude pijn jou nog in de weg staan, en anderzijds welke verborgen krachten en dieper weten jij nog kunt benutten. Het verhelderen en delen van jouw inzichten werkt bekrachtigend. Je laat zo los wat je niet meer dient en verwelkomt wat jou wel dient.

   We drinken voorafgaand (optioneel) een licht gedoseerde thee getrokken van de Egyptische blauwe lotus. Een lelie die groeit vanuit de modder en ons dus kan inspireren om te transformeren! Blauwe lotus versterkt je meditatieve gemoedstoestand.

   2. Voorouderlijnpstelling bij de paarden 'Jouw plek in de Wereld innemen'
   Groep | Zaterdagochtend 28 september, 10-13u

   Het 'wijze' veld van de paarden gaat je spiegelen wat je nodig hebt om jouw authentieke plek in het leven in te nemen. We kijken naar de lasten en lusten die jouw voorouderlijn draagt.

   We ontmoeten elkaar bij de kudde voor een sjamanistische voorouderlijnopstelling. De paarden en geven je liefdevolle, eerlijke spiegels én bedding als er iets aan te kijken is. We verwelkomen ook systemische krachten om aanmoedigende boodschappen vanuit je familiesysteem en voorouders te kunnen ontvangen. In de groep zijn de andere deelnemers elkaars representant, in het individuele traject nodigen we externe representanten uit.

   Na de opstelling doen we een sharing te midden van de paarden.

   We drinken voorafgaand (optioneel) een kopje ceremoniële cacao - het medicijn van het hart. Cacao zorgt dat we onszelf kunnen openen voor alles wat op ons wacht terwijl we met ons hart met elkaar verbonden zijn.


   3. Workshop 'Toekomst invullen met kracht en innerlijke wijsheid'
   Groep | Zondagochtend 13 oktober, 10-13u

   Het manifesteren van jouw toekomst is waar het om draait In deze afrondende workshop. De inzichten uit de eerste samenkomsten komen hier samen met een heldere visie en aanpak op hoe je jouw verlangens vorm gaat geven.

   De ochtend start met een sharing van onze inzichten en wat er leeft. Daarna definieer je jouw vraagstuk.

   Met een bijzonder, sjamanistisch ritueel gaan we dit vraagstuk onderzoeken. Dat doen we door contact te maken met de vier soorten intelligentie die we allemaal in ons dragen maar niet altijd weten aan te boren. De kennis uit ons hoofd, de intuïtie uit onze buik, de wijsheid van de ziel die leeft in ons hart en de kracht van leven uit de onderbuik. Na dit ritueel heb je een 360 graden helderheid over je vraagstuk zoals je het niet eerder hebt ervaren.

   We sluiten 'Beyond de Horses' samen af met een heldere visie, concreet actieplan en een opgeschoond systeem die jouw weg heeft vrij gemaakt.

   We drinken voorafgaand weer (optioneel) een licht gedoseerde thee getrokken van de Egyptische blauwe lotus om ons voorstellingsvermogen te vergroten.

   Paardenzacht cacaoceremonie

   Praktische info

   • Om af te stemmen of 'Beyond the Horses' het juiste voor jou is en om passende begeleiding te kunnen geven, doe ik graag een telefonische intake met je
   • Je krijgt voor elke sessie 'huiswerk' (20 minuten) waar we mee gaan werken
   • Je wordt deze ochtenden verwend én gevoed. Een smoothie voor een kickstart, verse bananencake, (kruiden)thee, noten, fruit
   • Indien je wilt, is er persoonlijke ondersteuning via Whatsapp voor support van jouw proces
   • De investering moet voorafgaand voldaan worden. Dit bedrag is niet restitueerbaar. Wel kunnen we als je bij bijzondere omstandigheden uitvalt, samen kijken of je het traject op een later moment kan voltooien
   • Heb je interesse in het traject maar heb je nog geen sessie bij Paardenzacht ervaren? Je kunt dit dan voorafgaand ervaren voor het kortingstarief van €150 (i.p.v. €195). Heb je een vraag over een opstelling met paarden? Kijk dan bij Veelgestelde Vragen, lees meer over mijn kudde of neem contact met mij op.
   Doorlopend

   Mini-traject 'Beyond the Horses' (groep)

   De paardensessie heeft jou de (wils)kracht gegeven om iets te transformeren. 'Beyond the Horses' zet jouw ontmoeting met de paarden om in een katalysator voor jouw zelfontwikkeling. Tijdens een mini-traject van drie workshops (waarvan een met paarden) neem je samen in een 'kudde' met maximaal vijf gelijkgestemde mensen stap voor stap jouw authentieke plek in het leven in. Of het nou gaat om verandering in je werk, een relatie of vriendschap, een droom die je wilt realiseren of een situatie die je verplicht om in een nieuwe richting te lopen. Het mini-traject 'Beyond the Horses' is bedoeld voor mensen zoals jij. Mensen die voelen dat nu het moment is om écht voor zichzelf te gaan staan. Die zichzelf daarvoor ook in de spiegel durven aan te kijken. We werken elke sessie met drie elementen die voor transformatie zorgen: sjamanistische ritueel, sharing en manifestatie. Persoonlijk, eerlijk en liefdevol begeleid door Tessa. De workshops vinden plaats van 10-13u: twee in een knusse setting binnen in Weesp op 8 september en 13 oktober, en een in de vorm van een voorouderlijn-opstelling buiten bij de paarden op 28 september.

   Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
   Investering: €295
   Doorlopend

   Mini-traject 'Beyond the Horses' (individueel)

   De paardensessie heeft jou de (wils)kracht gegeven om iets te transformeren. 'Beyond the Horses' zet jouw ontmoeting met de paarden om in een katalysator voor jouw zelfontwikkeling. Tijdens een individueel mini-traject van drie workshops (waarvan een met paarden) neem je stap voor stap jouw authentieke plek in het leven in. Of het nou gaat om verandering in je werk, een relatie of vriendschap, een droom die je wilt realiseren of een situatie die je verplicht om in een nieuwe richting te lopen. Het mini-traject 'Beyond the Horses' is bedoeld voor mensen zoals jij. Mensen die voelen dat nu het moment is om écht voor zichzelf te gaan staan. Die zichzelf daarvoor ook in de spiegel durven aan te kijken. We werken elke sessie met drie elementen die voor transformatie zorgen: sjamanistische ritueel, sharing en manifestatie. Persoonlijk, eerlijk en liefdevol begeleid door Tessa. Jouw traject van twee workshops en een voorouderlijn-opstelling met de paarden plannen we op maat.

   Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend Tijd: Data in overleg Investering: €695
   Paardencoaching het gooi