Is het jouw tijd voor een ontmoeting met de paarden? Paardenzacht verzorgt persoonlijke coachings, opstellingen, team workshops en ceremonies. Hieronder vind je de agenda:

Doorlopend

Coaching of opstelling met paarden

Loop je vast in patronen, verlang je naar iets en lukt het steeds niet of heb je behoefte aan een liefdevolle spiegel? Paarden geven inzicht in wat je onbewust uitstraalt én laten je ervaren wie je werkelijk bent. Als sensitieve kuddedieren voelen ze jouw energie beter aan dan jijzelf. Een sessie met de paarden brengt je inzicht, rust, heling én energie om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten. Door middel van een familieopstelling kunnen we in de sessie ook systemisch onderzoeken waar jouw blokkade zit om je leven vol te leven. Zo krijg je niet alleen inzicht in jouw patronen in relatie tot anderen, ook kun je ongewenste patronen doorbreken en oude pijn een plek geven. Een coaching of opstelling helpt je om de regie over je eigen leven te pakken! Ik ontmoet je graag bij de kudde van drie bijzondere paarden. Kies je voor een familieopstelling, dan zijn er ook een of meerdere menselijke representanten aanwezig. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
Investering: €195
Doorlopend

Paardencoaching voor teams

Een team waarin iedereen vanuit z'n eigen kracht bijdraagt, met balans in persoonlijke en zakelijke belangen en waar de energie volop stroomt. Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen zijn én kunnen ze niets. Zo werkt het ook in teams. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om blokkades te doorbreken en terug te gaan naar onze oerbehoefte om te verbinden. Een paardencoaching voor teams beslaat een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: Weesp of Amstelveen Datum: doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg
10
februari

Krachtceremonie voor vrouwen

Sisterhood, Paarden, Adem. Een transformatieve dag waarin je achterlaat wat je niet meer wenst en nieuwe energie opdoet in een yurt omringd door natuur en pony's. Voor moedige vrouwen die een laagje dieper willen gaan en nieuwsgierig zijn naar hun eigen kracht én kwetsbaarheid. Vrouwen die het gevoel hebben dat er iets opengebroken wil worden en zich durven verbinden. We dompelen ons in een knusse setting onder in meditatie, vision quest, verbindingsoefeningen, vrouwenlijn opstelling met paarden, ademcirkel en sharing. Ben jij klaar voor een 'deep dive' in Den Ilp? Deze intieme dag van 10:00 tot 16:30 uur belooft persoonlijke aandacht, transformatie en sisterhood.

Locatie: Den Ilp Datum: 10-02-2024 Tijd: 10:00 uur Investering: €177
Paardenzacht agenda 2