Is het jouw tijd voor een ontmoeting met de paarden? Paardenzacht verzorgt persoonlijke coachings, opstellingen, team workshops en ceremonies. Hieronder vind je de agenda met beschikbare plekken. Wil je liever eerst telefonisch kennismaken of je vraagstuk bespreken? Plan dan hier jouw belafspraak.

Doorlopend

Sessie met paarden

Loop je vast in patronen, verlang je naar iets en lukt het steeds niet of heb je behoefte aan een liefdevolle spiegel? Paarden geven inzicht in wat je onbewust uitstraalt én laten je ervaren wie je werkelijk bent. Als sensitieve kuddedieren voelen ze jouw energie beter aan dan jijzelf. Een sessie met de paarden brengt je inzicht, rust, heling én energie om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten. Door middel van een familieopstelling kunnen we in de sessie ook systemisch onderzoeken waar jouw blokkade zit om je leven vol te leven. Zo krijg je niet alleen inzicht in jouw patronen in relatie tot anderen, ook kun je ongewenste patronen doorbreken en oude pijn een plek geven. Een coaching of opstelling helpt je om de regie over je eigen leven te pakken! Ik ontmoet je graag bij de kudde van drie bijzondere paarden. Kies je voor een familieopstelling, dan zijn er ook een of meerdere menselijke representanten aanwezig. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Reserveren kan via [email protected] of 06-29015599.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
Investering: €195
Doorlopend

Mini-traject 'Beyond the Horses' (groep)

De paardensessie heeft jou de (wils)kracht gegeven om iets te transformeren. 'Beyond the Horses' zet jouw ontmoeting met de paarden om in een katalysator voor jouw zelfontwikkeling. Tijdens een mini-traject van drie workshops (waarvan een met paarden) neem je samen in een 'kudde' met maximaal vijf gelijkgestemde mensen stap voor stap jouw authentieke plek in het leven in. Of het nou gaat om verandering in je werk, een relatie of vriendschap, een droom die je wilt realiseren of een situatie die je verplicht om in een nieuwe richting te lopen. Het mini-traject 'Beyond the Horses' is bedoeld voor mensen zoals jij. Mensen die voelen dat nu het moment is om écht voor zichzelf te gaan staan. Die zichzelf daarvoor ook in de spiegel durven aan te kijken. We werken elke sessie met drie elementen die voor transformatie zorgen: sjamanistische ritueel, sharing en manifestatie. Persoonlijk, eerlijk en liefdevol begeleid door Tessa. De workshops vinden plaats van 10-13u: twee in een knusse setting binnen in Weesp op 8 september en 13 oktober, en een in de vorm van een voorouderlijn-opstelling buiten bij de paarden op 28 september.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
Investering: €295
Doorlopend

Mini-traject 'Beyond the Horses' (individueel)

De paardensessie heeft jou de (wils)kracht gegeven om iets te transformeren. 'Beyond the Horses' zet jouw ontmoeting met de paarden om in een katalysator voor jouw zelfontwikkeling. Tijdens een individueel mini-traject van drie workshops (waarvan een met paarden) neem je stap voor stap jouw authentieke plek in het leven in. Of het nou gaat om verandering in je werk, een relatie of vriendschap, een droom die je wilt realiseren of een situatie die je verplicht om in een nieuwe richting te lopen. Het mini-traject 'Beyond the Horses' is bedoeld voor mensen zoals jij. Mensen die voelen dat nu het moment is om écht voor zichzelf te gaan staan. Die zichzelf daarvoor ook in de spiegel durven aan te kijken. We werken elke sessie met drie elementen die voor transformatie zorgen: sjamanistische ritueel, sharing en manifestatie. Persoonlijk, eerlijk en liefdevol begeleid door Tessa. Jouw traject van twee workshops en een voorouderlijn-opstelling met de paarden plannen we op maat.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend Tijd: Data in overleg Investering: €695
Doorlopend

Duo-sessie met paarden

Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen kunnen ze niet overleven. Zij kennen daardoor de dynamiek van relaties tot in de diepte, ze kunnen immers confrontaties niet uit de weg gaan omdat ze zonder harmonie met elkaar verloren zijn. Paarden weten daarom op een liefdevolle en bijzondere manier energie van duo's te spiegelen en patronen aan het licht te brengen. Een duo-opstelling helpt je om samen meer verbinding en authenticiteit te creëren. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een sessie duurt 2 tot 2,5 uur. Reserveren kan via [email protected] of 06-29015599.

Locatie: Weesp/Muiden Datum: doorlopend
Investering: €295

Belafsraak voor vrijblijvende kennismaking

• Kennismaking •

• Uitleg inhoud sessies •

• Persoonlijke aandacht voor jouw vraagstuk •

Paardenzacht opstellingen met paarden