Is het jouw tijd voor een ontmoeting met de paarden? Paardenzacht verzorgt persoonlijke coachings, ceremonies, vrouwencirkels, retreats en workshops. Hieronder vind je de agenda:

Doorlopend

Paardencoaching

Loop je vast in patronen en heb je behoefte aan een liefdevolle spiegel? Of misschien heb je juist een steuntje in de rug nodig en spreekt wat paardenkracht je aan. Het is menselijk om soms te verzanden in je hoofd en verstandig om dan terug te gaan naar je gevoel. Paarden doen een appèl op jouw energie, die ze vaak beter aanvoelen dan jijzelf. Een persoonlijke coachingsessie brengt je inzicht, rust, heling én energie om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten. Ik ontmoet je graag bij de kudde in Weesp. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom.

Locatie: Weesp Datum: Doorlopend Tijd: Sept • 21,28,30. Okt • 3,5,7,8,10,12,17,21,24,26,28,29,31 Investering: €115
Doorlopend

Familieopstelling met paarden

Een familie opstelling met paarden laat je zien én voelen waar jouw blokkade zit om je leven vol te leven. De liefdevolle spiegeling en energie van de paarden biedt je de kans om patronen te doorbreken. Na een familieopstelling met paarden heb je niet alleen inzicht in het hoe en waarom van jouw plek in je systeem, ook heb je op een liefdevolle manier je eigen plek ingenomen en oude pijn geheeld. Dit helpt om de regie over je eigen leven te pakken. Op Boerderij Hoogerlust werk ik met een Fries paard en een Tinker en een of meerdere menselijke representant(en). Als representant ben je kosteloos welkom. Mail tessa@paardenzacht.nl om oproepjes te ontvangen.

Locatie: Weesp Datum: Doorlopend Tijd: Sept • 21,28,30. Okt • 3,5,7,8,10,12,17,21,24,26,28,29,31 Investering: €175
Doorlopend

Traject Paard & Maan

Een persoonlijk traject van vier weken met twee bijzondere natuurkrachten voor wie een doel wil verwezenlijken of een doorbraak wil bewerkstelligen. We stemmen jouw intentie af op de energie van de maan en haar cycli: het nieuwe begin, de groei, de rijping en de afsluiting. De wijsheid en liefde van van de paarden versterkt dit proces en helpt je te vernieuwen en los te laten. Het traject bestaat uit 2 gesprekken, 2 sessies met paarden, 2 rituelen en 2 schrijfopdrachten. De maan maakt veel in je ‘wakker’ in je verlangen, de paarden houden je met je benen heel stevig op de grond. Je wordt persoonlijk begeleid door Tessa (telefonisch en op de locatie in Weesp) en kunt elke maand instappen.Locatie: Weesp + Telefonisch/Zoom Datum: Doorlopend Tijd: Maandelijks Investering: €375
17
september

Cycle breaker opstellingen

Ben jij de cyclebreaker die iets in z'n leven wil veranderen en daarmee een generationeel patroon doorbreekt? Op 17 september kun je in Weesp terecht voor een uitgebreide opstelling van jouw mannen- of vrouwenlijn. We onderzoeken daarmee de energie van bijvoorbeeld je vader, opa, overgrootopa, etc. De opstelling laat je zien welke patronen, lasten én lusten van je voorouders in jou verder leven. In een veilige setting helpen wij je om wat jou (en je eventuele kinderen) niet meer dient te doorbreken en ook de kracht van je voorouders te omarmen. Tessa werkt deze speciale ochtend samen met Linda van Wijk, holistisch (paarden)coach. We hebben plek voor twee vraagstellers voor een opstelling (€175) en maximaal zes representanten (€25).

Locatie: Weesp Datum: 17-09-2022 Tijd: 09:00 uur Investering: €175 of €25
02
oktober

Vrouwencirkel

Maandelijks komen we op zondagochtend in de natuur van Weesp samen voor een vrouwencirkel. Voelen, lachen, delen, verbinden en dat alles in de warme bedding van een intieme groep open minded, avontuurlijke en vrouwen. Deze eerste en daarmee openende vrouwencirkel van Weesp, staat in het teken van zusterschap. We staan stil bij de vrouwenkracht van samenwerking, bekrachtiging en verbinding: een onbewuste 'pact' die vrouwen onderling hebben, maar die door de masculiene samenleving vergeten wordt. Je bent welkom met alles wat in je leeft.

Locatie: Weesp Datum: 02-10-2022 Tijd: 09:30 uur Investering: €33
09
oktober

Krachtceremonie voor vrouwen

Natuur, Paarden, Vrouwen. Deze krachtceremonie is een transformatieve dag in een tipi omringd door natuur en pony's. Voor zes moedige vrouwen die een laagje dieper willen gaan en nieuwsgierig zijn naar hun eigen kracht en klaar zijn om iets nieuws open te breken. We dompelen ons in een knusse setting onder in cacao, meditatie, vision quest, verbindingsoefeningen, vrouwenlijn opstelling met paarden, sharing en sjamanistische rituelen. Ben jij klaar voor een 'deep dive' in Den Ilp? Deze intieme dag belooft persoonlijke aandacht, diepgang en sisterhood. Er is plek voor zes vrouwen.

Locatie: Den Ilp Datum: 09-10-2022 Tijd: 10:00 uur Investering: €166
Doorlopend

Workshops of sessies i.s.m. coaches/therapeuten

Je cliënt volop laten voelen wat er in hem of haar wakker mag worden. Paarden weten dankzij hun enorme hartfrequentie vrijwel direct de kern bloot te leggen. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om patronen te zien, blokkades te doorbreken en de hoofd-, hart- en buikenergie in balans te brengen. Een workshop of sessie op maat beslaat twee uur tot een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: In overleg Datum: Doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg
Doorlopend

Workshops voor het bedrijfsleven

Een team waarin iedereen vanuit z'n eigen kracht bijdraagt, met balans in persoonlijke en zakelijke belangen en waar de energie volop stroomt. Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen zijn én kunnen ze niets. Zo werkt het ook in teams. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om blokkades te doorbreken en terug te gaan naar onze oerbehoefte om te verbinden. Een workshop beslaat een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: In overleg Datum: Doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg
Paardenzacht agenda 2