Is het jouw tijd voor een ontmoeting met de paarden? Paardenzacht verzorgt persoonlijke coachings, ceremonies, vrouwencirkels, retreats en workshops. Hieronder vind je de agenda:

Doorlopend

Paardencoaching

Loop je vast in patronen en heb je behoefte aan een liefdevolle spiegel? Of misschien heb je juist een steuntje in de rug nodig en spreekt wat paardenkracht je aan. Het is menselijk om soms te verzanden in je hoofd en verstandig om dan terug te gaan naar je gevoel. Paarden doen een appèl op jouw energie, die ze vaak beter aanvoelen dan jijzelf. Een persoonlijke coachingsessie brengt je inzicht, rust, heling én energie om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten. Ik ontmoet je graag bij de kudde in Weesp. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom.

Locatie: Weesp Datum: Doorlopend Tijd: Maart • 20, 27, 29. April • 12, 17, 19, 21, 24, 26, 28. Investering: €125
Doorlopend

Familieopstelling met paarden

Een familie opstelling met paarden laat je zien én voelen waar jouw blokkade zit om je leven vol te leven. De liefdevolle spiegeling en energie van de paarden biedt je de kans om patronen te doorbreken. Na een familieopstelling met paarden heb je niet alleen inzicht in het hoe en waarom van jouw plek in je systeem, ook heb je op een liefdevolle manier je eigen plek ingenomen en oude pijn geheeld. Dit helpt om de regie over je eigen leven te pakken. Ik ontmoet je graag bij de kudde in Weesp met een of meerdere menselijke representant(en). Als representant ben je kosteloos welkom. Mail [email protected] om oproepjes te ontvangen. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom.

Locatie: Weesp Datum: Doorlopend Tijd: Maart • 20, 27, 29. April • 12, 17, 19, 21, 24, 26, 28. Investering: €175
Doorlopend

Traject Paard & Maan

Een persoonlijk traject van vier weken met twee bijzondere natuurkrachten voor wie een doel wil verwezenlijken of een doorbraak wil bewerkstelligen. We stemmen jouw intentie af op de energie van de maan en haar cycli: het nieuwe begin, de groei, de rijping en de afsluiting. De wijsheid en liefde van van de paarden versterkt dit proces en helpt je te vernieuwen en los te laten. Het traject bestaat uit 2 gesprekken, 2 sessies met paarden, 2 rituelen en 2 schrijfopdrachten. De maan maakt veel in je ‘wakker’ in je verlangen, de paarden houden je met je benen heel stevig op de grond. Je wordt persoonlijk begeleid door Tessa (telefonisch en op de locatie in Weesp) en kunt elke maand instappen.Locatie: Weesp + Telefonisch/Zoom Datum: Doorlopend Tijd: Maandelijks Investering: €375
23
april

Vrouwencirkel op zondagochtend

Intieme vrouwencirkel van 9:30-12:30 uur voor twaalf vrouwen in/rondom Weesp. Voelen, lachen, delen, verbinden. Elke cirkel draait om iets nieuws leren én zusterschap: de vrouwenkracht van samenwerking, bekrachtiging en verbinding: een onbewust 'pact' dat vrouwen onderling hebben, maar die we door de masculiene samenleving soms vergeten. Deze editie is het thema 'Vrouwelijke Energie'. Je bent welkom met alles wat in je leeft!

Locatie: Weesp Datum: 23-04-2023 Tijd: 09:30 uur Investering: €39
15
juni

Retreat

Sjamanistische retreat van 15-18 juni 2023 voor wie een deep dive wil maken. De bewustzijnverruimende, oordeelloze, liefdevolle energie van paarden, natuur, plantmedicijn, familie opstellingen, ademwerk en de diepe verbinding in een veilige groep geven jou bodem voor een springplank voor je persoonlijke groei. De retreat vindt op een natuurrijke plek in Drenthe. Aards én spiritueel. Klik op 'Aanmelden' om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden van het programma.

Locatie: Drenthe Datum: 15-06-2023 Tijd: 10:30 uur Investering: indicatie €675
Doorlopend

Workshops voor het bedrijfsleven

Een team waarin iedereen vanuit z'n eigen kracht bijdraagt, met balans in persoonlijke en zakelijke belangen en waar de energie volop stroomt. Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen zijn én kunnen ze niets. Zo werkt het ook in teams. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om blokkades te doorbreken en terug te gaan naar onze oerbehoefte om te verbinden. Een workshop beslaat een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: In overleg Datum: Doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg
Doorlopend

Workshops of sessies i.s.m. coaches/therapeuten

Je cliënt volop laten voelen wat er in hem of haar wakker mag worden. Paarden weten dankzij hun enorme hartfrequentie vrijwel direct de kern bloot te leggen. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om patronen te zien, blokkades te doorbreken en de hoofd-, hart- en buikenergie in balans te brengen. Een workshop of sessie op maat beslaat twee uur tot een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: In overleg Datum: Doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg
Paardenzacht agenda 2