Is het jouw tijd voor een ontmoeting met de paarden? Paardenzacht verzorgt persoonlijke coachings, ceremonies, vrouwencirkels, retreats en workshops. Hieronder vind je de agenda:

Doorlopend

Paardencoaching

Loop je vast in patronen en heb je behoefte aan een liefdevolle spiegel? Of misschien heb je juist een steuntje in de rug nodig en spreekt wat paardenkracht je aan. Het is menselijk om soms te verzanden in je hoofd en verstandig om dan terug te gaan naar je gevoel. Paarden doen een appèl op jouw energie, die ze vaak beter aanvoelen dan jijzelf. Een persoonlijke coachingsessie brengt je inzicht, rust, heling én energie om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten. Ik ontmoet je graag bij de kudde in Weesp. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een sessie duurt 1,5 uur.

Locatie: Weesp Datum: Doorlopend Tijd: Oktober • 2, 4, 9, 11, 13, 14, 16, 18, 25, 27, 30 November • 1, 3, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 20, 22, 24, 25, 27, 29 Investering: €145
Doorlopend

Familieopstelling met paarden

Een familie opstelling met paarden laat je zien én voelen waar jouw blokkade zit om je leven vol te leven. De liefdevolle spiegeling en energie van de paarden biedt je de kans om patronen te doorbreken. Na een familieopstelling met paarden heb je niet alleen inzicht in het hoe en waarom van jouw plek in je systeem, ook heb je op een liefdevolle manier je eigen plek ingenomen en oude pijn geheeld. Dit helpt om de regie over je eigen leven te pakken. Ik ontmoet je graag bij de kudde in Weesp met een of meerdere menselijke representant(en). Als representant ben je kosteloos welkom. Mail [email protected] om oproepjes te ontvangen. Voor beschikbare data zie 'Tijd' in de rechterkolom. Een opstelling duurt 1,5 uur.

Locatie: Weesp Datum: Doorlopend Tijd: Oktober • 2, 4, 9, 11, 13, 14, 16, 18, 25, 27, 30 November • 1, 3, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 20, 22, 24, 25, 27, 29 Investering: €195
30
september

Krachtceremonie voor vrouwen

Sisterhood, Paarden, Kundalini. Deze krachtceremonie is een transformatieve dag in een tipi omringd door natuur en pony's. Voor moedige vrouwen die een laagje dieper willen gaan en nieuwsgierig zijn naar hun eigen kracht en klaar zijn om iets nieuws open te breken. We dompelen ons in een knusse setting onder in meditatie, vision quest, verbindingsoefeningen, vrouwenlijn opstelling met paarden, Kundalini bodywork en sharing. Ben jij klaar voor een 'deep dive' in Den Ilp? Deze intieme dag van 10-:00 tot 16:30 uur belooft persoonlijke aandacht, transformatie en sisterhood.

Locatie: Den Ilp Datum: 30-09-2023 Tijd: 10:00 uur Investering: €177
Doorlopend

Paardencoaching voor teams

Een team waarin iedereen vanuit z'n eigen kracht bijdraagt, met balans in persoonlijke en zakelijke belangen en waar de energie volop stroomt. Paarden leven vanuit de kracht van de kudde, alleen zijn én kunnen ze niets. Zo werkt het ook in teams. Met hun energetisch vermogen helpen ze mensen om blokkades te doorbreken en terug te gaan naar onze oerbehoefte om te verbinden. Een paardencoaching voor teams beslaat een dagdeel en wordt met een kudde paarden gefaciliteerd. In overleg bepalen we datum, inhoud, locatie en prijs.

Locatie: Weesp of Amstelveen Datum: Doorlopend Tijd: In overleg Investering: In overleg
Paardenzacht agenda 2